Sayfalar

27 Eylül 2013 Cuma

Eylül Ayı Bitenler #1


                      1. Oriflame Pure Skin Tonik



Ciltteki gözenekleri sıkılaştırmaya ve gözenek sayısını azaltmaya yardımcı olur cümlesiyle hayatıma giren bir ürün kendisi.
Cildi kurutmadan temiz ve ferah bir his verir. Günlük kullanım için uygun bir ürün 150 mldi.

Ürün Fiyatı = 9.90 tl di aldığımda,bittikçe aldığım bir ürün kendisi.Çok fresh bir kokusu var severek kullanıyorum fiyatıda cazip tavsiye ederim kızlar..Biten bu ürünü sizlerle paylaşayım dedim. Şuan satış fiyatı 16,90 tl indirime girer girmez alacağım yine. Şuan serinin diğer bir ürünü Pure Skin Derinlemesine Etkili Yüz Toniğini kullanıyorum, ikisini bir arada almıştım. Onu da bitirmek üzereyim paylaşacağım :)


                        2. Arganlı şampuan



Bir çoğumuz argan ürünlerine aşinayız. İster avon olsun ister başka marka (denemedim başka arganlı bir marka) saçlara iyi geldiğini düşünüyorum. Saçlarımı yumuşacık yaptığını düşünüyorum açıkçası en sevdiğim yanı. vee saçı Besliyor tabi kide. Genelde 700 ml lik büyük boyunu alıyorum ve 6,70 di.


3. Anew Cilt tonu Görünümünü Düzgünleştirici Serum 

Tanıtım : 

KUSURSUZ VE EŞİT BİR CİLT TONU GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUN! 
Tüm yaşlarda kullanıma uygundur. 
DSX-7 Teknolojisi ile geliştirilmiş ürün, ciltteki 7 farklı cilt tonu bozukluğu ile mücadele eder ve cildin gözle görülür derecede daha berrak görünmesini sağlar.* Tüm cilt tipleri için tüm yaşlarda kullanılabilir. Klinik olarak test edilmiştir. 

1- Leke görünümü 
2- Eşit olmayan cilt tonu görünümü 
3- Akneye meyilli ciltlerde oluşmuş lekeler 
4- Kahverengi cilt lekeleri görünümü 
5- Kırmızı leke görünümü 
6- Çilli görünüm 
7- Solgun görünüm


Aldığımda ne kadar dı açıkçası hatırlamıyorum, çok düzenliği kullanmadığımdan ürün hakkında çok iyi bir şey diyemeyeceğim ama ortalamanın üstünde .. Lekeler imde birazda olsa bir farklılık olduğunu düşünüyorum.

                     4. Oriflame Eye Liner Black 



Fırçası keçeli kalem gibi olduğundan çok memnundum Yenisini almayı planlıyorum. Hatta belki yeşilini denerim bu sefer. 8.90 dı sanırım aldığımda . Kalıcılığını çok beğendim ve siyah rengi istediğim gibiydi. Bir bu eye liner i severek kullanırdım bir de Flormar ın beyaz kaplı bir eyeliner i vardı her ikisin ide tavsiye ediyorum :)
  

                     5.Lactioan Mükemmel Bukleler


Bu ve bunun gibi birkaç saç maskesi almıştım. Fakat pek memnun kalmadım. Muhtemelen yanlış tercihim den :) Saçlarım dalgalı , buklelerim olsa daha iyi bir görünüm olurdu herhalde  Beklediğim sonucu alamadım haliyle.. Durulanan ve durulanmayan 2 adımda bir kremdi. Saça verdiği yumuşaklık fena sayılmazdı 3-4 lira arası birşeye almıstım..

2 yorum: