Sayfalar

11 Temmuz 2014 Cuma

hey evet sen (!)

Selam kızlar,
Uzun zamandır yazamıyorum malum kpss diye bir derdimiz var kurtulamadıgımız.  7yaşından beri okuyup sınav da sınav diye uğraşıp duruyoruz ve daha kaç yaşına kadar sınavlarla uğraşırız o da bir ayrı muamma. Yarın da ehliyet sınavı var ki ben uyuyamıyorum sinir stresden 😫

Hadi o sınavlar bitti hayat sınavları biter mi?  Hiç sanmıyorum. Yakınlarıızdan, yakın gördüklerinizden yediğimiz ve yiyeceğimiz kazıkları düşünürsek o da bambaşka bir muamma.

Bu çok farklı bir blog yazısı oldu biliyorum  ama içimi bu seferde yazarak rahatlayım dedim. Eskiden birileri -filozoftan bahseder gibi oldu- "çok içine atıyorsun yapma bunu kendine hasta olacaksın " demişti.  Bu sözden sonra ben de değişen bir şey oldu mu?  Evet daha az içime atar oldum ama hala yeterli  değil. Yine de etkili olabildiğin için teşekkürler.

İnsanları kırmayayım istiyorum o yüzden hep kendime yükleniyorum. Aman üzülmesinler diye diye kendimi üzmekten çok yoruldum.  Yok o bunu düşünür  o bunu der  öyle olmaz böyle olmaz o yüzden şöyle  olsun. Daha doğrusu aman tartışmayalım boşver ben de kalsın ne olsa anlamayacaklar diyorum  sanırım.

Eskiden çok konuşurdum ta ki insanların anlamadığını anladığım o ana kadar.  Artık dinleyici modundayım birazda böyle geçsin zaman.  Bakalım neler öğreneceğim?!?

Amann neyse hep gülüyorum neyse ki takip edenler instagramdan bolca görüyorsunuz biliyorum  :D Sabahları gülerek uyanan varsa o da benim . Günüm güzel geçsin istiyorum  suç mu?  Değil tabi ki... Bu aralar mutsuzken de gülüyorum yoruldum herhalde. Genç yaşta yaşlandım. 😂

Kitap okurken yaşadığımı hissediyorum  bazen. Hayal kuruyoruz ya o karakterleri  kendimizmiş gibi sanıyoruz o meşhur  The End  e kadar herşey tabiii.. . Gerçek hayatta bulamadığımız insanlar var kitaplarda.. Kimisi kitapta da kötü ama genelde iyi olanlardan etkileniyoruz sonuçta..

O yüzdendir ya insanlar eskidende mi böyleydi yoksa giderek hayat onları kötüleştiriyor mu sorar oldum ?  Herkes nasıl samimiyetsiz olabiliyor böyle??  Ben de öyle olmak istiyorum  artık ya herşey öyle daha kolay galiba?!?

İnsanlar kendileri hakkında paylaşımda bile bulunamıyor artık.  Daha doğrusu gerçek kendileri hakkında.  Yoksa çok kolayca kendilerini farklı göstere biliyorlar  o konu da işte mükemmeller!  Bravo...

Ne var kendiniz olsanız çok mu şey istiyoruz sizden?
Ne var insanlar birbirine  güvenebilse?
İnsanlar el ele tutuşsa hayat bayram olsa :D

Ne istiyorsun diye sormuşlardı yakın zamanda,
Çok şey isteyen biri değilim aslında
-şu kpss  yi kaldırın :)
-bir de adam gibi adam olun derler ya öyle insanlar  olun ki insanlara güvenmeyi öğrenelim.
- bir şey daha var o da bende kalsın onu içime atayım yine :)

Seviyor  ve seviliyorsanız hep gülümseyin unutmayın..
Bu yazıdan sonra bir kez de benim için gülün bakalım :)


Görüşmek  üzere çok şey birikti  yazacağım söz veriyorum!

Öpüldünüz  :)
Sevgiler..

4 yorum:

  1. kpss herkesin başında hiç merak etme bunlar ortak dertler :) beklerim www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ömrümüzün bir çoğu zaman okumakla geçiyor :)
    Hepimizin derdi aynı.
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. İlginç ve güzel bir yazı olmuş. Elinize sağlık. İnsanlığın ve özellikle mevcut dönem ülkemizin problemlerine ufak dokundurmalarla gücün içimizde olduğunu hissettiriyor aslında.

    YanıtlaSil
  4. Maalesef öyle bebeğim. Onlar için yapabileceğimiz şey yok. Biz kendi çizgimizi korumaya bakalım. Seni seven yüzlerce öğrencin var, işinde iyi olduğun için bütün aileler peşinde boşver KPSS de elbet kazanacaksın. Gün gelir dervan dönermiş. Öpüldün=)

    YanıtlaSil