Sayfalar

11 Mayıs 2016 Çarşamba

#PinarLabneli Lezzet Verir Neye Değse!

Merhabalar,


Önce size Pınar Labne'nin hikayesini anlatmak istiyorum:

Pınar Labne, güvendiğimiz ve uzun yıllardır bildiğimiz bir marka olan Pınar Süt tarafından üretiliyor. Pınar Süt, 1975 yılında Türkiye'nin ilk uzun ömürlü süt fabrikası olarak üretime başlamış.

Kuruluşundan sonra, Pınar Süt yetkilileri Ortadoğu ülkelerine yaptıkları ziyaretlerinde,bölgenin geleneksel ürünü olan labnenin çok popüler bir süt ürünü olduğunu saptamış.

Türk mühendislerinin başarılı çalışmaları sonucu, Pınar'ın modern üretim teknolojisine sahip tesislerinde farklı bir şekilde üretilen Pınar Labne,Türkiye pazarında 1985 yılında sunulmaya başlanmış. Sunulmasının ardından ürün Türk tüketicileri tarafından da kolayca keşfedilmiş ve çok sevilmiş.

Pınar Labne, Türkiye'den özel olarak toplanan ve seçilen sütlerin Türk mühendislerinin uzmanlıkları ile Pınar'ın modern teknolojisiyle özel bir formül uygulanarak pastörize ediliyor ve hijyenik ambalajlarda piyasaya sunuluyor.

#PinarLabneli ;

Geleneksel Lezzetler
Tatlılar,
Şık Sunumlar,
Makarnalar,
Çocuklar için Lezzetler Öncü melekler tarafından sizlerle tarifleri paylaşılacak.


Özellikle kahvaltılarımızı şenlendiren Pınar'a ve bizi bu güzel projeye davet eden Tavsiye Kanalına teşekkürler. Kutumdan çıkan 1 adet ücretsiz Labneyi almış olup ilk tarifimi instagram da kısaca sizlerle paylaştım. Yollanan diğer 5 tane %50 indirimli kuponu arkadaşlarımla en yakın süre de paylaşıp onlarında bu lezzete benimle ortak olmalarını sağlayacağım.

Güzel tariflerinizi paylaşırken #PinarLabneli etiketini kullanmayı unutmayın..

Sevgiler..





1 yorum: