Sayfalar

5 Kasım 2014 Çarşamba

Hissetmeye Var mısın? / Indigo Bloome

Merhabalar,

Avoalon üçlemesinin ilk kitabını sizlerle paylaşmıştım. Hemen ardından ikincisine başladım. Bu kitapta da heyecan hızla devam etmekte. İlk kitap gibi ikincisi de oldukça sürükleyici bir dille yazılmış.

Jeremy 'nin Alexandra'ya olan duyguları artık tamamen tüm saflığıyla bu kitapta ortaya çıkmış. Jeremy aslında en başta yapmış olması gerekeni geç olsa da yapabiliyor.

Bu arada yazar bu kitabı okuyucusunu çok merakta bırakarak bitiriyor (bence) .

Ben bu kitabı da çok sevdim. Birinci kitabı beğenenler hemen ikinciye başlayacaklardır diye düşünmekteyim.



Kitabın arka kapağından ;

Önce zihnindeki perdeleri kaldırdı. Şimdi hissetmenin zamanı.

Psikolog Alexandra Blake, aşığı Jeremy Quinn tarafından cinsel açıdan uyarıldıktan sonra beraber çıktıkları erotik yolculukta Alexandra'nın en karanlık cinsel fantezilerini keşfedip sınırlarını sonuna kadar zorladılar.

Londra'da kaçırıldıktan sonra onu neyin beklediğini bilmeyen Alexandra birden kendisini gölgeler arasında sahnelenen tehlikeli bir oyunun ortasında bulur. Onu kaçıranlar kadın cinselliğinin en karanlık gizemini çözmek için Alexandra'yı kullanmak isterlerken Alexandra'nın ne kaçma fırsatı vardır ne de kaçmayı gerçekten de isteyip istemediğini bilmektedir.

Kendi meraklarını ve arzularını tatmin etmek için Alexandra ne kadar ileri gidebilir? Bu maksadını aşan oyunu her şeyi riske edip yine de oynamaya değer mi?

Oyuna var mısın? kaldığı yerden devam ediyor...

Sayfa sayısı: 288


Sizler okudunuz mu?

Umarım okuyanlar beğenmiştir.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder