Sayfalar

11 Aralık 2016 Pazar

Bitenler ''Kasım''

Merhabalar,

Kasım ayında bitenleri instagram da yazmıştım. 
Merak edenler için bir de bloga koyayım dedim.

İlk olarak Banyoda bitenlerden bahsedeyim.


Pantene Doğal Sentez Güç ve Parlaklık Şampuan : Ambalaj klasik panten ambalajında yine. Kokusu klasikti. Saçlarımı güçlendir di mi? Çok başarılı olmadı bu konuda. Parlaklık konusuna gelirsek fena değildi. İlk kullandığımda yumuşacık bir his veriyor saçlara bu yüzden sevmiştim ama ileri ki zamanlarda açım alışınca kaşıntılara neden oldu.

Elidor Doğanın Enerjisi Güçlü Saç Uçları Bakım Kremi: Kokusunu yine beğendiğim bir ürün. Bu bakım kremiyle saçlarımı yıkadıktan sonra taraması çok kolay oluyor.Sevdim diyebilirim.

Urban Argan Oil Saç Bakım Serumu: En misssss saçlar için kesinlikle tavsiye edeceğim bir üründür. Ne zaman kullansam hep saçların ne güzel kokuyor yorumunu duymuşumdur.

Avon Banyo Köpüğü: Avonun duş jelleri ve banyo köpükleri bizim evde vazgeçilmezdir. Fakat kokuları keşke biraz daha kalıcı olsa? Banyodan çıktıktan sonra o kokuyu hissedememek üzücü.


Şimdi de sırada cilt ürünleri:




Avene Hydrance Optimale Legere : Ara sıra alıp kullandığım bir nemlendiricidir. Spf 20 faktör içermesi de extra güzel. Cildim karma bir yapıda. Nemlendirmesi benim için yeterli oluyor. Avene ürünleri pahalı olduğu için indirimlerde yakaladıkça sizlerde alıp deneyin derim. Yine indirimdeyken 40 tl gibi bir fiyata almıştım.

Bioderma Sebium Al Correctar: 2 kısımdan oluşuyor. Üst kısımdaki kapağı açınca yeşil renkli bir kapatıcı var. Bu kızarıkları dengelemek için. Diğer kısımda da renkli nemlendirici mevcut. Paraben içermiyor ama parfüm mevcut. Sivilcelerinizi hem kapatsın hem tedavi etsin istiyorsanız yeni yıl indirimlerinde bu ürünü araştırın derim.Tek olumsuz yanı tek renginin mevcut olması. Ben de indirim yakalarsam yeniden alınacaklar listeme ekledim bile :) Sanırım 40 tl ye satın almıştım.

Hamilton Everyday Yüz Kremi SPF50: Ürünün hafif renkli bir yapısı var.Hızlı emiliyor ciltte beyaz beyaz görünüme neden olmuyor. Hafif renkli yapısından dolayı cilde kapatıcı etkiside yaratıyor.Gözenekler kapanmıyor. Ayrıca Aloe vera ve  E vitamini içermekte. cilt için en az 50 faktörü tercih edenlerdenim. İndirimdeyken 60tl idi.

Kiko Skin Glow: Kiko ürünlerinin pek çoğuna aşık olmama ragmen bu üründe nötr kaldım.Makyaj bazı olarak kullananlar varmış. Cilde çok renk vermiyor. Nemlendirici niyetine düşünürseniz iyi diyebilirim. Spf 10 içermekteydi.


Cilt ürünlerinden bahsettiğime göre sıra tabi ki cilt temizleme ürünlerinde bitenlere geldi:



Bioderma Sensibio H2O: Bunun hakkındaki önceki yorumlarımı ya da diğer bloggerların yorumlarını okumayan kalmamıştır herhalde. Bittikçe mutlaka aldığım bir üründür. Genelde 1+1 kampanya yakaladığımda direk düşünmeden stok yapıyorum. Cildime verdiği yumuşacık hissi beğeniyorum. Özellikle göz makyajımı en iyi temizlediğim ürün diyebilirim. 1+1 li paketi 50 tl almıştım.

Bebak Acı Badem Sütlü Makyaj Temizleme Mendili: 20 adet mendil içermekte. Kokusu biraz ağır gelse de verdiği yumuşaklık hissini seviyordum.

Apaks 70'li pamuklar: Sanırım A11 ya da Bim'den satın almıştım. 1,50 tl gibi uygun fiyatı var diye birkaç paket birden almıştım.Yapıları oldukça ince. Biraz kalın yapıda olsalar temizlik yaparken daha rahat kullanılabilir.



Son olarakta çamaşır temizliğinde bitenler bu şekilde:


Vernel Max: Trnd ekibi ile çıkan bu ürünü ilk kez deneyip sonra kullanmaya devam etmiştim. 8 hafta sürmese de etkisi üründen memnundum

Perwoll: Açıkçası güzel bir kampanya var diye denemek için aldım ama memnun kalmadım. Beyazlardaki lekelere etki etmiyor. Yakalardaki izleri çıkartmıyor bile !!?

Dr.Beckmann Renk Koruyucu Mendil: Denebunu.com kasım kutumdan 1 adet çıkmıştı. Resimdeki gibi hafif tozlu gibi çıktı. İlk denemem olduğu için nötrüm bu ürün içinde.



Yorumlarınız benim için kıymetli..

Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bende pantene nin şampuanını çok sevdim verdiği yumuşaklık çok güzel. Urban care favori ürünüm. :) Perwolu ben renklilerde kullanıyorum ön yıkama yapmazsam lekeler çıkmıyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön yıkama da yapıyorum ama çok başarılı gelmedi bana :(

      Sil
  2. Perwoll un bu mavisi açık renkler için.. Yakadaki lekeler için Ariel'in yahut Hunca'nınkini tavsiye ederim , denersen vazgeçmezsin zaten 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuanda Ariel'i kullanıyorum. Yeni çıkan o kapaklıyı eh işte diyebilirim. mükemmel değil....

      Sil
  3. Urban Care Argan Oil Serum gerçekten bir numara, daha iyisini kullanmadım. Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler , kesinlikle evde vazgeçilmez ürünlerden biri oldu Urban :)

      Sil
  4. Bitsin eskiler,gelsin yeniler...Güzel bir bitenler yazısı olmuş.Sizi + ekledim.Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.Sevgiler....

    YanıtlaSil