Sayfalar

14 Ekim 2013 Pazartesi

Planet spa Glisering İçeren Canlandırıcı Yüz Maskesi Deneyimim

Glisering İçeren Canlandırıcı yüz maskesi : 


Planet spanın denediğim tüm ürünlerine bayılıyorum açıkçası. Bu maskeyi de severek kullandım bitti :( Açıklamasında görselde yazmıyor ama maske soyulan maskedir. Bu yüzden benden ekstra bir artı alıyor zaten. Maskeyi uyguladıktan sonra 5-15 dakikada en fazla kuruyor ve soyuyoruz. İşlemden sonra yüzüme dokunduğumda oluşan yumuşaklığa hele bayılıyorum. Ürünü ben 8.9
 tl gibi bir fiyata almıştım ama kampanya 12 de ürün satıştan kaldırıldığı için İndirim broşüründe ve 4,90 gibi gayet uygun bir fiyata.. Ben de tabi kaçırmadım siparişimi verdim bayramdan sonra hemencik bekliyorum :) Gerçekten denemenizi tavsiye ederim.

Gözüm burnum ağzım ne kadar hoşlar :D :)




kampanya 12 indirim broşürü görseli :)


7 yorum:

  1. Güle güle kullan şiimdiden canım,ya soyarken ayva tüylerimi çekiyorlar canım yanıyor oyüzden pek yanaşmıyorum bu ürünlere nasıl soyuluşu kolaymı bunun _?

    YanıtlaSil
  2. Açıkcası genelde soyulan maskeleri tercih ediyorum benim canım hiç yanmadı ama sen öyle diyince :/ acı eşiğim yüksek geliba hiç hissetmedim çünkü :D

    YanıtlaSil
  3. Soyulan maskeler gerçekten çok hoş oluyor :) Bende Oriflame'ınkini kullanıyorum. İlk kullanımda yüzümde pütürcükler oluşturdu ama 2. kullanışta yok etti, yumuşattı da yüzümü :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oriflame dekini de kullandım. Yeşil olan mıydı pembe olanmıydı ? Onlarda güzeldi. Birara tekrar alabilirim..

      Sil
    2. Yeşil olanıydı benimki :)

      Sil
  4. Maalesef aktif aknelerim var ve bu tip maskeler onları tahriş ediyor. Ben de çok sevmiştim soyulan maskeleri ama kullanamıyorum pek işte. Sevdiğim bir ürün satıştan kaldırıldığında çok sinirleniyorum ben isyan edesim geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Aynen en sevdiğim soyulan maskeler, temzilemesi rahat oluyor sanırım ondan. Bu arada çok minik tüylerin geldiği oluyor. =)

    YanıtlaSil