Sayfalar

27 Kasım 2013 Çarşamba

İxora Cherry Blossom Parfüm Deneyimim

Merhaba kızlar,

biricitinyeri blogunun sahibinin düzenlediği çekilişte Ixora Parfüm'den parfüm kazananlardan biride bendim. Parfüm elime ulaştı ve yaklaşık 5 gündür severek kullanmaktayım.





Parfümün adı : Cherry Blossom

Koku ailesi : Çiçek-Yeşil notalar( Floral Green)
Koku Notaları : Japon Kiraz Çiçeği,Manolya,Musk,Kırmızı Elma,Sandal ağacı 

Tanıtımında :

' Kendilerine özgü kokuları ve tasarımlarıyla “Ixora pastel 
serisi”, 7 Ekim’den itibaren mağazalarımızda yerini aldı. Pastel serisi naturel kokulardan oluşmaktadır. Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda oldukça popüler olan naturel kokular, tek bir notadan gelişiyor ve ismini de bileşimindeki baskın notadan alıyor.

Ixora pastel serisi; hindistancevizi, çilek, yasemin, kiraz çiçeği ve beyaz misk seçenekleri ile her tarza hitap ediyor.' 
deniyor.

Ben oldukça başarılı buldum parfümü. Gizemli değişik hoş bir kokusu var. Meyveli,şekerli kokuları sevenler denemeli derim. Çok şekerli değil belirteyim. Ben daha önceden kiraz içerikli bir koku kullanmamıştım. Bu ilk deneyimimdi ve iyi ki denemişim. Bu arada kalıcılığı da fena değildi burnum kokuya alıştığından mı bilmiyorum ama kokuyu gün boyu hissettim diyebilirim. 

Meyve kokularını çok severim hele ki çilek kokuları.. Siz de meyve kokularını seviyorsanız bu seriden mutlaka deneyin diyorum.


Sevgiler.
<3 




4 yorum:

  1. cherry blossom en sevdiğim parfümlerim arasında ama the body shop olan :) bunu da denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu denemedim belki bir de onu denerim :)) Bende sevdim bakalım bunu:))

      Sil
  2. canım gulegule kullan cok sevindim beğenmenede benimde cok beğendiğim bir parfüm oldu cok guzel ciceksi ve ağır olmayan bir kokusu var:) uzun surede kalıyor, iyi gunlerde mutlulukla kullan tatlım:)

    YanıtlaSil